Rólunk

A DunakanyarVet Állatorvosi Rendelő üdvözli Önt honlapján!

 

csoportkep1

Egy régóta működő klinikát szeretnénk bemutatni új színekben.

Cégünk, a DunakanyarVet Állatorvosi Rendelő 2015. augusztusában vette át a rendelő működtetését nagy tudású elődjétől, Dr. Patócs Andrástól.

Szolgáltatásainkat két állatorvossal és két szakasszisztenssel látjuk el.

Vezető állatorvos: Dr. Munkácsi Miklós

1997-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Gyakornoki évemet az Egyetem nagyállat kórházában töltöttem, ahol elsősorban lovak sebészeti és belgyógyászati kezelésével foglalkoztam. 1998-tól egy rákospalotai állatorvosi rendelőben kezdtem praktizálni , majd 2003-tól a rákosszentmihályi Minivet Rendelő állatorvosaként dolgoztam, ahol napi 40-50 beteg főleg sebészeti eseteit láttam el, beleértve a csontsebészetet is. E munka mellett 2002-2012-ig az Alvetra-Werfft, majd 2012-2015-ig a Pfizerből alakult Zoetis állatgyógyszergyártó cég alkalmazásában állatgyógyszerek forgalmazásával is foglalkoztam.

Feleségemmel és 3 gyermekemmel Tahitótfaluban élek.

Egy nagyon jól fölszerelt, és jól szervezett praxist vettem át korszerű, anatómiai programmal ellátott új röntgenkészülékkel, monitorozott izoflurános altatógéppel, laborgépekkel, , színes doppler UH készülékkel és jó minőségű kézi műszerekkel. Az eltelt több, mint 5 év alatt számos fejlesztést hajtottunk végre rendelőnkben. Az elavult analóg változatú röntgenfelvétel előhívást felváltottuk digitális rendszerre. Laborgépeinket lecseréltük, többek között beszereztünk egy Vetscan tipusú, NASA által fejlesztett biokémiai analizátort. Váróhelyiségünket megszépítettük, emellett bevezettünk egy megbízhatóan működő, és Gazdik számára is egyszerűen kezelhető online időpontfoglaló rendszert is.
Szakmai szempontú megvalósult fejlesztéseink között szerepel Sipos Mónika asszisztensünk kutyakozmetikusi, Gaál Enikő asszisztensünk terápiás kutyamasszőri, és dr. Munkácsi Miklós kisállat szakállatorvosi végzettségének megszerzése.
Komoly előrelépést jelentett praxisunknak állatpatikánk megnyitása 2016 áprilisában. A Tótfalu főterén működő gyógyszertár jól kiegészíti állatorvosi munkánkat, és az összehangolt működéssel emeli tevékenységünk színvonalát.

 

Rendelőnk dolgozói

Dr. Lőbmann Csilla állatorvosa délelőtti rendelésekben vesz részt, és a hagyományos állatorvoslás mellett homeopátiás gyógyászattal is segíti Kedvenceik gyógyulását. Klinikánkon Lőbmann doktornő végzi a kiszállásos beavatkozásokat is előre egyeztetett időpontokban.

Kiváló szakasszisztensünk Sipos Mónika segíti mindennapos munkánkat a rendelőben. Tudásával és tapasztalataival felveszi a versenyt egy képzett orvos kolléga teljesítményével. 2017 óta szakképzett kutyakozmetikusként szépíti a négylábú kedvenceket.

Gaál Enikő 2017. nyarán csatlakozott a csapathoz szakasszisztensként, illetve 2018 óta terápiás kutyamasszőrként is dolgozik, elősegítve ezzel a kis Kedvencek gyógyulását. Korábban az állatpatikában Tótfaluban már találkozhattak vele a Gazdik.

 

Rendelőnk ambuláns rendszerű, de lehetőségünk van több napig tartó intenzív ellátásra is. A műtéteket és a hosszabb beavatkozást igénylő kezeléseket előjegyzéses rendszerben végezzük. Emellett online időpontfoglaló rendszerünknek köszönhetően beavatkozásaink a manapság használatos készülékekkel sokkal tervezhetőbbé tehetők, és a várakozási idő a minimálisra csökkenthető.

Természetesen HÍVÁSRA HÁZHOZ MEGYÜNK, keressen minket elérhetőségeinken.

 

Munkatársaimmal szeretettel várom Önt és kedvenceit!

Dr. Munkácsi Miklós

vezető állatorvos
kisállat szakállatorvos